Bloggen Vem är Magnus? Mina frågor Bilder Kontakt Till Startsidan Publicerade artiklar

Posted by at 13 september , 2014

Bra annonsbudskap från Göran Hägglund

Bra annonsbudskap från Göran Hägglund

Sista kampanjdagen. Vi ska möte en massa väljare som fortfarande är tveksamma. Efter veckans partiledardebatter borde det vara ganska avgjort tycker jag vad gäller regeringsfrågan. Stefan Löfven har inte uppträtt statsmannamässigt. Och han har ett vänsterparti som han egentligen inte vill regera med och ett miljöparti som inte vill ha tillväxt. Och riskerar att få in ett Fi med en fd kommunist som ledare. Vilken soppa det kan bli.

Alliansledarna var samspelta. De kan visa på ett enastående ekonomiskt resultat – Sverige har knockat omvärlden i ekonomisk styrka. Välskötta finanser och en frihetsagenda som gjort livet lättare för miljoner människor.

Men än är det inte klart! It aint over till the fat lady sings!

Imorgon kl 20.00 vet vi resultatet. Vår valvaka i Sollentuna kommer att bli spännande. Kommer majoriteten att forfarande vara majoritet? Hur går det med Sollentunapartiet efter att grundaren Ingwar Åhman Eklund gått över till Centern? Hur går det för Centern som i Sollentuna inte klarade av att samarbeta med övriga allianspartier?

Posted in: Ditt Sollentuna , KD , Kristdemokraterna , sollentuna , Stockholm , valfrihet , välfärd , äldreomsorg

» Leave a Reply

You must be logged into post a comment.

Kristdemokraternas hemsida